Koble telefonen til en datamaskin

Hver gang du kobler telefonen til datamaskinen med USB-kabelen, åpnes skjermbildet Koble til PC og lar deg velge typen USB-tilkobling.
Velg ett av følgende valg, og klikk deretter på Ferdig:
Kun lading Velg dette alternativet hvis du bre vil lade batteriet mens telefonen er koblet til datamaskinen.
HTC Sync Velg dette alternativet for å synkronisere kontakter, kalender eller annen informasjon mellom datamaskinen og telefonen.
Diskstasjon Denne modusen er bare tilgjengelig når du har satt inn et microSD-kort i telefonen. Velg denne modusen når du vil kopiere filer mellom telefonens lagringskort og datamaskinen.

Når diskstasjonsmodus er aktivert mens telefonen er koblet til datamaskinen, kan du ikke åpne eller bruke applikasjoner for å få tilgang til lagringskortet.

USB-tilknytning Når du ikke har Internett-tilkobling på datamaskinen, kan du velge denne modusen for å dele telefonens mobile datatilkobling med datamaskinen.
Internett-gjennomgang Hvis du ikke har en dataplan for telefonen eller ikke har tilgang til et trådløst nettverk, kan du velge denne modusen for å dele datamaskinens Internett-tilkobling med telefonen.