Dvalemodus

Sovemodus sparer batteristrøm ved å sette telefonen i en lavstrømstilstand mens displayet er avslått. Det forhindrer også tilfeldige tastetrykk når telefonen er i lommen eller en veske. Du vil fortsatt motta meldinger og samtaler.

Bytte til dvalemodus

Trykk raskt på AV/PÅ-knappen for å slå av skjermen midlertidig og sette telefonen i sovemodus. Telefonen går automatisk i sovemodus når den ikke har vært i bruk på en stund.

Våkne opp fra dvalemodus

Telefonen vekkes automatisk når du mottar et innkommende anrop.
Hvis du vil vekke den manuelt, trykker du på AV/PÅ-knappen. Du må låse opp skjermen.

Låse opp skjermen

Trykk på linjen på låseskjermbildet, og la deretter fingeren gli nedover for å låse opp skjermen eller besvare et innkommende anrop.
Merk: Hvis du har angitt et mønster som låser opp skjermen, PIN-koden eller passordet, vil du bli bedt om å tegne mønsteret på skjermen eller angi PIN-koden eller passordet før den låses opp.