Feilsøking: Lydutgang og medievolum

Hvis du tidligere har spilt av medier i Google Chrome-nettleseren, kan du oppleve følgende mens du spiller av medier i en app (for eksempel musikkappen eller YouTube):

• Lyden spilles av bare fra øverste høyttaler.
  • Trykking på volumknappene justerer ikke medievolumet.

Hvis noe av det ovenstående skjer, må du oppdatere Google Chrome-nettleseren til siste versjon (35.0.1916.122 eller høyere).

Hvis du midlertidig ikke har Internet-tilgang og ikke kan oppdatere, lukker du Google Chrome-nettleseren. Trykk på Nylige apper-knappen (ved siden av Startside-knappen) og dra Google Chrome opp for å lukke den.