HTC Sync

HTC Sync Installasjonsinstruksjoner

Applikasjon - HTC Sync for alle HTC Android -telefoner & HTC Smart

Last ned HTC Sync

Utgivelsesdato: 2013-10-04    Kategori: Søknader

Du kan benytte HTC Sync™ for å synkronisere Outlook-kontakter og kalender eller Outlook Express-kontakter(Android & HTC Smart)og bokmerker i nettleseren mellom datamaskinen og telefonen dine(Android). Den lar deg også installere tredjeparts Android-applikasjoner på telefonen, og overfløre bilder, videoer, dokumenter, sanger og spillelister til telefonen(Android).

Versjon: 3.3.63

Installasjonsinstruksjoner:

1. Oppdater USB-driver til 4.5.0.001

1. Maskinvarekrav (PC)

• Intel® Pentium® III eller bedre prosessorhastighet anbefales
  • 1GB RAM eller mer anbefales
  • Skjermkort og skjerm med XGA (1024 x 768) eller høyere oppløsning
  • 300 MB tilgjengelig plass på harddisken
  • USB 2.0 er nødvendg

2. Programvarekrav - understøttede operativsystemer (PC)

• Windows XP Home / Professional / Media Center Edition Service Pack 2 og 3 (32-Bit)
  • Windows Vista Ultimate / Enterprise / Business/ Home Premium/ Home Basic Edition (32 & 64-Bit) Service Pack 1
  • Windows 7 Ultimate/ Professional/ Home Premium / Home Basic Edition (32 & 64-Bit)
  • Windows 8, Windows 8 Pro, Windows 8 Enterprise (32 & 64-Bit)
  • Microsoft Office Outlook 2003, 2007, 2010 and 2013 (32 & 64-Bit)

3. Installasjonsinstrukser

1. Velg filen "HTC Sync™" og Klikk Last ned nedenfor for å laste ned “setup_3.3.63.exe” til datamaskinen din.
  2. Kjør “setup_3.3.63.exe” for å installere på datamaskinen, og følg InstallShield-veiviseren for å fullføre installasjonen.
    (Forslag: Lukk alle programmer og avslutt antivirusprogrammet midlertidig før du installerer HTC Sync)
  3. Velg fullstendig ("Complete") installasjon for raskere og enklere installasjon, og trykk deretter "Install" (installer) for å starte installasjonen. (Ekspertbrukere kan velge tilpasset ("Custom") installasjon for å endre forhåndsdefinerte snarveier og installasjonsbane selv).
  4. Etter at InstallShield-veiviseren er fullført trykker du "Finish" (Ferdig) for å gå ut av veiviseren.

Begynn å bruke HTC Sync

1. Bruk USB-kabelen for å koble telefonen til datamaskinen
  2. Når telefonen ber deg velge en type USB-tilkobling, trykker HTC Sync, og trykk deretter Fullført.
  3. Ven til HTC Sync gjenkjenner telefonen. På skjermen for enhetsoppsett skriver du inn et navn for telefonen.
  4. Klikk Lagre. Enhetspanelet åpnes. I Enhetspanelet kan du stille inn synkroniseringinnstillinger, se generell informasjon om telefonen, sjekke brukt og tilgjengelig plass på minnekortet, og starte synkronisering.

For Wildfire-kunder som ikke har "HTC Sync" tilgjengelig som valg etter tilkobling av telefonen via USB-kabel:

1. Pass på at du velger USB-debugging under Innstillinger > Applikasjoner > Utvikling før du kobler telefonen til datamaskinen
  2. Koble telefonen sammen med datamaskinen og vent 10 sekunder for oppdatering av enhetsklienten.
  3. Koble USB-synkroniseringskabelen fra igjen og koble deretter telefonen til datamaskinen igjen.
  4. Velg “HTC sync” og vent til HTC Sync gjenkjenner telefonen.

Merk!
* Vis Hjelp for detaljerte instrukser for bruk av HTC Sync. (Etter at du får opp rullegardinmenyen ved å trykke på Hjelp-knappen oppe i høyre hjørne, må du trykke Hjelp igjen for å se de detaljerte instruksene.)

* Installasjonen tar omtrent et minutt.. Det anbefales at du lukker alle programmer på datamaskinen før du starter installasjonsprogrammet og at du ikke åpner noen programmer eller filer mens installasjonen er i gang.