Ofte stilte spørsmål om Android 4.0-oppdatering

Ofte stilte spørsmål for Android 4.0-oppdatering

Hva er den generelle tidslinjen for Android 4.0-oppdateringer?

De fleste enheter vil motta oppgraderinger i juni og juli 2012 og vi forventer at oppgraderingene er ferdig i august 2012 for alle annonserte enheter.

Telefonen min har ikke Android 4.0-oppdateringen, mens andre med samme enhet har den. Hva skyldes dette?

På grunn av lokalisering, test og godkjenning av partnere, kan ikke oppdateringer gjøres på alle enheter på samme tid. For enhetene med flere operatører og som finnes i mange land, kan prosessen ta opptil 45 dager fra første oppdatering til alle har fått den.

Hvis telefonen din ikke har fått oppdateringen etter denne 45-dagers perioden, gå til Innstillinger>Om>Porgramvareoppdateringer for å få enheten til å sjekke etter oppdateringer manuelt. Hvis enheten din fremdeles ikke viser en oppdatering, ta kontakt med kundeservice.

Hvilke enheter vil ikke få Android 4.0?

Vi arbeider hardt med å forsikre at produktene våre gir optimal opplevelse for brukerne og derfor vil noen produkter beholde deres nåværende versjon av Android. Generelt sett vil enheter med 512 MB ROM eller mindre ikke oppgraderes til Android 4.0. Disse enhetene omfatter HTC ChaCha, HTC Salsa, HTC Wildfire S, HTC Explorer, HTC Desire HD og andre.

HTC-nettbrett, inkludert HTC Flyer, HTC EVO View 4G og HTC Jetstream, vil forbli på Android 3.2 (Honeycomb).

Oppgraderinger er ikke det samme som pågående støtte. Enheter som ikke oppgraderes til Android 4.0 vil fremdeles få programvareforbedringer, sikkerhetsreparasjoner og teknisk støtte ved behov.

Hvorfor tar det så lang tid å gi ut en oppdatering?

Målet vårt er å sørge for at en oppgradering gir en tilsvarende eller forbedret kundeopplevelse og dette betyr en høy kvalitetsstandard for maskinvarekompatibilitet, tilpasning av enhet eller operatørspesifikke tilpasninger, testing av HTC og partnere, håndtering av begrensninger i enhetsmaskinvaren og mange andre faktorer.

Hvilken versjon av HTC Sense kommer med Android 4.0-oppdateringen?

Oppgraderingen til Android 4.0 vil omfatte Sense 3.6.

Hvorfor omfatter ikke Android 4.0-oppdateringen Sense 4?

Noen deler av Sense 4 krever dedikert maskinvare, som ikke er tilgjengelig på alle enheter.