Een update installeren

Als je een melding ziet over een beschikbare software-update, kun je de telefoon direct bijwerken. Je kunt de melding echter ook sluiten en de update op een ander tijdstip uitvoeren. Over een paar dagen herinnert je telefoon je daar opnieuw aan.
Belangrijk: Is je telefoon op de update voorbereid? Als dat niet het geval is, lees dan Op een software-update voorbereiden over wat je moet controleren en voorbereiden.

De datum en tijd corrigeren

Als je problemen ondervindt met het installeren van een software-update, zijn mogelijk de datum en tijd op de telefoon niet goed ingesteld. In de meeste gevallen worden de datum en tijd automatisch ingesteld. Maar als dat niet het geval is, kun je dat handmatig doen.
  1. Ontkoppel je telefoon van de computer.
  2. Schuif op het Startscherm naar links.
  3. Tik op Instellingen > datum en tijd.
  4. Schakel Automatisch ingesteld uit.
  5. Stel de juiste tijdzone, datum en tijd in.
  6. Sluit de telefoon weer op de computer aan en probeer de update nogmaals te installeren.