De Speelhoek instellen
Instellingen & Services

De Speelhoek instellen

1. Schuif op het Startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > speelhoek.
  3. Tik op volgende.
  4. Kies welke inhoud kinderen kunnen benaderen als de telefoon in de modus Speelhoek is geplaatst.
  5. Tik op volgende en daarna op wachtwoord instellen of overslaan.
    Tip: Het instellen van een wachtwoord voegt een extra beveiligingslaag toe bij terugkeer uit de Speelhoek.
  6. Tik op Voltooien. Het vergrendelscherm van de Speelhoek verschijnt.
  7. Versleep het vergrendelscherm om het scherm Speelhoek weer te geven.
  8. Tik op Aanpassen om je scherm Speelhoek een naam te geven, kies een afbeelding voor het Speelhoek-vergrendelscherm, enzovoort.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc