Je telefoon beveiligen met een wachtwoord
Instellingen & Services

Je telefoon beveiligen met een wachtwoord

Bescherm je persoonlijke informatie en voorkom dat anderen je telefoon zonder je toestemming gebruiken door een wachtwoord in te stellen.

Je wordt gevraagd om het wachtwoord in te voeren telkens wanneer je de telefoon inschakelt of als de telefoon weer start na een tijd werkeloos te zijn geweest.

1. Schuif op het Startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > Scherm blokkeren.
  3. Tik op de schakelaar Wachtwoord aan/uit om het in te schakelen.
  4. Typ het wachtwoord in de vakken Nieuw wachtwoord en Wachtwoord bevestigen.
  5. Tik op gereed.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc