Batterijbesparing inschakelen
Instellingen & Services

Batterijbesparing inschakelen

Als je Batterijbesparing inschakelt, schakelt je telefoon automatisch een aantal diensten en opties uit die de batterij op de achtergrond gebruiken.
  1. Schuif op het Startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > batterijbesparing.
  3. Tik op de schakelaar Aan/uit om batterijbesparing in te schakelen.
  4. Druk op geavanceerd en tik op een van de volgende opties:
    • Als de batterij bijna leeg is. Batterijbesparing schakelt automatisch in als de batterij op 20 % komt.
    • Nu tot volgende keer laden. Batterijbesparing schakelt direct in tot de volgende keer dat je de batterij oplaadt.
    • Altijd. Batterijbesparing is altijd ingeschakeld.
  5. Tik op om de instellingen op te slaan.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc