Wat zit er in de Office hub?
APPS EN OPTIES

Wat zit er in de Office hub?

Microsoft Office Mobile bevat moblele versies van Microsoft Office-toepassingen. Je vindt ze in de Office hub. Je kunt ook de Office hub gebruiken om documenten te openen en bewerken die online zijn opgeslagen.
  1. Tik op het Startscherm op .
  2. Schuif naar links of rechts over het scherm om de documenten en ander materiaal weer te geven.
    recent

Geeft een overzicht van alle documenten die je onlangs hebt geopend of opgeslagen.

In het scherm recent kun je ook Excel, PowerPoint en Word-documenten zoeken, openen of maken.

plaatsen

Open je Office-documenten die op je telefoon of online zijn opgeslagen, zoals in SkyDrive, Microsoft SharePoint, of Office 365.

Tip: Houd een document ingedrukt om extra opties weer te geven zoals delen, opslaan op SkyDrive, verwijderen enzovoort.

Welke soorten bestanden kan ik in Office Mobile openen?

Toepassing Office Mobile Bestandsindelingen
Word Mobile .doc, .docx, .dot, .dotx, .dotm, .docm .txt, .rtf
Excel Mobile .xls, .xlsx, .xlt, .xltx, .xlsm, .xltm
PowerPoint Mobile .ppt, .pptx, .pps, .ppsx, .pptm, .ppsm

Office-documenten maken en bewerken

1. Tik op het Startscherm op .
  2. Gebruik een van de volgende methodes:
    Een nieuw document maken
    1. Tik in de lijst recent op .
    2. Selecteer een leeg document of sjabloon en voer de inhoud in.
    Een bestaand document bewerken
    1. Zoek het document dat u wilt bewerken en tik er op.
    2. Tik op en breng wijzigingen in uw document aan.
  3. Tik op > opslaan om het document op te slaan.
    Tip: Om je document op te slaan op SkyDrive, tik je op > opslaan als...

Een SharePoint-site toevoegen

Je kunt verbinding maken met een SharePoint-site om documenten te openen die daar op staan.
Belangrijk: Als je probeert om verbinding te maken met de SharePoint-site van je bedrijf, moet je eerst verbinding maken met het Wi-Fi-netwerk van je bedrijf.
  1. Tik op het Startscherm op .
  2. Schuif naar links naar de lijst plaatsen.
  3. Tik op .
  4. Typ het adres voor de SharePoint-site en tik op .
  5. Voer de vereiste informatie in en tik op gereed.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc