Je locatie zoeken
APPS EN OPTIES

Je locatie zoeken

Belangrijk: Voordat je je locatie vindt en op de kaart ziet, moet je eerst in de instellingen de locatieservices inschakelen (als je dat niet hebt gedaan toen de toepassing Kaarten je om toegang tot en het gebruik van je locatie vroeg).
  1. Schuif op het Startscherm naar links.
  2. Tik op Kaarten. De app probeert je locatie te vinden en op de kaart weer te geven.
  3. Als de op de kaart getoonde locatie niet helemaal correct is, tik je op om nogmaals naar de locatie te zoeken.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc