Back-up maken van je bestanden
Instellingen & Services

Back-up maken van je bestanden

Als je je aanmeldt met je Microsoft-account, kun je zaken opslaan op een online dienst zoals SkyDrive.

Als je back-ups op je telefoon instelt, kun je:

• Automatisch je foto's en video's uploaden naar SkyDrive zodat je ze overal kunt zien waar je toegang tot het web hebt.
  • Je SMS- en MMS-berichten met Hotmail synchroniseren zodat je een back-up hebt, voor het geval dat.
  • Back-ups maken van de instellingen van je telefoon, inclusief de lijst met apps die je hebt geïnstalleerd, je themakleur, favorieten van Internet Explorer, accounts, enzovoort.

Je kunt de opties voor de back-up afstemmen in Instellingen > Back-up. Je kunt bijvoorbeeld automatisch je foto's en video's met een hoge resolutie uploaden, of handmatig een back-up van je instellingen maken.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc