De zaken synchroon houden

Het is eenvoudig om je foto's, video's, muziek, documenten enzovoort van je computer naar je telefoon te brengen (en omgekeerd).
Je hebt een ... Doe dit...
Windows 8 PC Verbind je telefoon via de kabel met je computer, waarna de Windows Phone-app automatisch installeert.
Windows 7 PC Verbind je telefoon via de kabel met je computer. Een koppeling verschijnt voor het installeren van de Windows Phone-app.
Mac Haal de Windows Phone-app op in de Mac App Store.

Ga naar WindowsPhone.com als je meer wilt weten over het vinden van de juiste app.