Telefoonopslag vrijmaken
Instellingen & Services

Telefoonopslag vrijmaken

Heb je meer ruimte nodig om een nieuwe app te installeren? Je kunt verschillende dingen doen om telefoonopslag vrij te maken.
  • Installeer Meer ruimte maken uit de Windows store zodat je gewaarschuwd wordt als je telefoonopslag voor 90 % vol is. Zie De telefoonopslag bijhouden.
  • Verwijder apps en games die je niet meer gebruikt. Zie Een toepassing verwijderen.
  • Verander de standaard opslaglocatie voor de Camera app of voor muziek en podcasts gedownload uit de Xbox Music Store. Zie De opslag van de telefoon en de SD-kaart controleren.
  • Kopieer muziek en podcasts die zijn opgeslagen in de telefoonopslag naar de opslagkaart. Zie Muziek kopiëren en verwijderen.
  • Verwijder e-mailberichten die je niet nodig hebt.
  • Verwijder kaarten die je niet gebruikt. Zie Kaarten downloaden en beheren.
  • Sla bestanden op van de Office hub zoals Word, Excel, of PowerPoint documenten op je SkyDrive en verwijder ze van je telefoon. Zie Wat zit er in de Office hub?.
  • Gebruik de Windows Phone app om bestanden op te slaan zoals muziek en podcasts die je hebt gedownload uit de Xbox Music Store of foto's en video's van de Camera app op je computer en verwijder ze van je telefoon.
    Opmerking: Zie windowsphone.com om te zien of je computer geschikt is voor de Windows Phone app.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc