Soorten opslag

Wil je weten waar je je apps, gegevens en bestanden kunt opslaan?

Je telefoon gebruikt deze vormen van opslag:

Telefoonopslag

Telefoonopslag is waar apps, e-mail, gegevens en SMS-berichten worden opgeslagen. Dit kan ook worden gebruikt voor de opslag van foto's, video's en muziekbestanden.

Als je telefoonopslag bijna vol is, kun je ruimte vrijmaken door apps te verwijderen, instellingen voor telefoonopslag te veranderen, of bestanden te verplaatsen naar je computer of naar een online opslagapparaat.

Geheugenkaart

Je kunt de opslagkaart instellen als standaard opslaglocatie voor foto's, video's en muziek.

Online opslagruimte

Sla je bestanden op SkyDrive op en verwijder ze vervolgens van je telefoon om ruimte vrij te maken en daar toegang toe te hebben waar je ook bent.