Muziek, video en podcasts afspelen

Luister naar muziek. blijf bij met je favoriete podcasts tijdens je woon-werkverkeer, of geniet van een film tijdens je volgende vlucht.
  1. Tik op het Startscherm op .
  2. Tik onder verzameling op muziek, videos of podcasts.
  3. Schuif naar links of rechts naar verschillende categorieën (zoals artiesten of albums als je door muziek bladert).
  4. Selecteer het item dat je wilt afspelen. Het afspeelscherm verschijnt en de muziek, video of podcast wordt afgespeeld.
  5. Gebruik de knoppen op het scherm om het afspelen te bedienen.