Een POP3/IMAP-account toevoegen

1. Schuif op het Startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > e-mail en accounts.
  3. Tik op een account toevoegen.
  4. Kies het gewenste soort e-mailaccount.

Tik op andere account als je het type niet in de lijst ziet.

5. Typ je e-mailadres en wachtwoord.
    • Als je je Google-account toevoegt, kun je kiezen om alleen e-mailberichten te synchroniseren of om je Google-contactpersonen en agenda eveneens te synchroniseren.
    • Als je andere POP3- of IMAP-accounts instelt, synchroniseert je telefoon alleen e-mail van deze accounts.
  6. Tik op aanmelden.
De telefoon gaat op zoek naar de accountinstellingen, voltooit de installatie en synchroniseert informatie met je account.
Opmerking: Als de telefoon de account-instellingen niet kan vinden, ga je naar de geavanceerde setup om de binnenkomende en uitgaande server en andere instellingen automatisch in te voeren. Je moet deze informatie aanvragen bij je e-mailprovider.