De toetsenbordtaal wijzigen

Je kunt uit een reeks talen, indelingen en regio's voor je toetsenbord kiezen. Je telefoon kan woordsuggesties en spellingscorrecties voorstellen aan de hand van de gekozen taal.
  1. Schuif op het Startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > toetsenbord.
  3. Tik op toetsenborden toevoegen.
  4. Selecteer de talen die je wilt kunnen gebruiken voor het schermtoetsenbord. De volgende keer dat je het toetsenbord gebruikt, zie je de taaltoets .
    Opmerking: De taaltoets kan er anders uitzien, afhankelijk van het toetsenbord.
  5. Tik op als je klaar bent.
  6. Terwijl je het schermtoetsenbord gebruikt tik je op de taaltoets om te wisselen tussen de geselecteerde talen.
    Tip: Je kunt ook de taaltoets ingedrukt houden om alle beschikbare toetsenbordkeuzes weer te geven.