COMMUNICATIE
Sociale updates filteren
COMMUNICATIE

Sociale updates filteren

Word je overstroomd met updates? Probeer publicaties per sociaal netwerk apart te bekijken. Of verberg de updates van een of meer van je sociale netwerken.
  • Schuif in Personen naar links of rechts om te gaan naar wat is er nieuw. Tik op alle accounts en tik op de account waarvan je publicaties wilt zien.
  • Of tik op > instellingen en selecteer Berichten verbergen voor de contacten die ik heb gefilterd.

Berichten van de sociale netwerken die je uit de contactenlijst hebt gefilterd, zijn niet langer zichtbaar.

Tip: Je kunt ook een groep maken om alleen updates van contacten in die groep te zien.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc