Vliegtuigmodus in- of uitschakelen

In veel landen ben je wettelijk verplicht om draadloze apparatuur uit te schakelen aan boord van een vliegtuig. Een snelle manier om de draadloze functies uit te schakelen, is door het apparaat te schakelen naar de Vliegtuigmodus.

Als je de vliegtuigmodus activeert, worden alle draadloze radio's van de telefoon uitgeschakeld, inclusief de telefoonfunctie, gegevensdiensten, Bluetooth en Wi-Fi.. Als je de Vliegtuigmodus uitschakelt, wordt de telefoon weer ingeschakeld en de eerdere toestand van Bluetooth en Wi-Fi. hersteld.
  1. Schuif op het Startscherm naar links.
  2. Tik op Instellingen > vliegtuigmodus.
  3. Tik op de Status schakelaar om dit in of uit te schakelen.
Als de vliegtuigmodus is ingeschakeld, is in de statusbalk het pictogram zichtbaar.