COMMUNICATIE
Wat kan ik tijdens een telefoongesprek doen?
COMMUNICATIE

Wat kan ik tijdens een telefoongesprek doen?

Tijdens een gesprek kun je de knoppen op het scherm gebruiken om de luidspreker in te schakelen, het gesprek in de wachtstand te plaatsen, enzovoort.

De luidspreker in- of uitschakelen tijdens een gesprek

Waarschuwing: Om gehoorschade te voorkomen, moet je het apparaat niet tegen je oor te houden wanneer de luidspreker ingeschakeld is.
Tik op het telefoonscherm op luidspreker.

Tik nogmaals op luidspreker om de luidspreker uit te schakelen.

Een gesprek in de wachtstand zetten

Tik op het telefoonscherm op wachtstand.

Tik nogmaals op wachtstand om het gesprek te hervatten.

Tussen gesprekken wisselen

Als je al in gesprek bent en een andere oproep accepteert, heb je de keuze om tussen de twee bellers te schakelen.
  1. Als je een ander gesprek ontvangt, tik je op beantwoorden om het tweede gesprek te beantwoorden, waarbij je het eerste gesprek in de wachtstand zet.
  2. Om tussen de gesprekken te wisselen, tik je op de balk bovenaan het scherm.
  3. Druk op gesprek beëindigen om het huidige gesprek te beëindigen en terug te keren naar het andere gesprek.

De microfoon dempen tijdens een gesprek

Tik op het Telefoonscherm op dempen.

Tik nogmaals op dempen om de microfoon weer in te schakelen.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc