COMMUNICATIE
Oproepen ontvangen
COMMUNICATIE

Oproepen ontvangen

Als je een videogesprek ontvangt, verschijnt het scherm inkomende oproep.

Een oproep beantwoorden

• Tik op Beantwoorden.
  • Of als het scherm is uitgeschakeld en oplicht als je gebeld wordt, schuif van onder naar boven om het scherm eerst te ontgrendelen en tik daarna op beantwoorden.

Een gesprek weigeren

• Tik op negeren.
  • Of als het scherm is uitgeschakeld en oplicht als je gebeld wordt, schuif van onder naar boven om het scherm eerst te ontgrendelen en tik daarna op negeren.

De beltoon dempen zonder het gesprek te weigeren

Voer een van de volgende handelingen uit:
  • Leg de telefoon met het scherm omlaag op een plat vlak.
    Opmerking: Als de telefoon al met de voorkant omlaag ligt, zal hij nog altijd bellen als er nog meer gesprekken binnenkomen.
  • Druk op de knop Volume omhoog of Volume omlaag.
  • Druk op de AAN/UIT-KNOPknop om de bel en het scherm uit te schakelen.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc