Standby
AAN DE SLAG

Standby

De standby-stand spaart de batterij door de telefoon in een lagere energiestand te plaatsen terwijl het scherm wordt uitgeschakeld. Het voorkomt ook dat je per ongeluk op een knop drukt als de telefoon in je zak of tas zit. Berichten en gesprekken komen echter nog steeds door.

Naar de standby-modus gaan

Druk kort op de AAN/UIT-KNOP om het beeldscherm tijdelijk uit te schakelen en naar de Standby-stand te gaan. De telefoon gaat ook automatisch naar de slaapstand als er een tijd niets is gebeurd.

Uit de Standby-stand ontwaken

Druk kort op de AAN/UIT-KNOP om de telefoon handmatig te wekken. Je moet het scherm ontgrendelen.
Opmerking: Je telefoon activeert zichzelf zodra iemand je belt.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-power-sleep_mode