Het toestel in- of uitschakelen

Inschakelen

Druk op de AAN/UIT-KNOP-knop. Gemakkelijk.
Opmerking: Als je de telefoon voor het eerst inschakelt, wordt je gevraagd om de telefoon in te stellen.

Uitschakelen

1. Als het beeldscherm is uitgeschakeld, druk je op de knop AAN/UIT-KNOP om dat weer in te schakelen.
  2. Houd de AAN/UIT-KNOP ingedrukt tot het bericht schuif scherm omlaag om de telefoon uit te schakelen verschijnt.
  3. Schuif je vinger omlaag over het scherm.

Reageert de telefoon niet?

Herstart je telefoon als hij niet reageert als je het scherm aanraakt of op de knoppen drukt.
Houd de AAN/UIT-KNOP-knop ten minste 12 seconden ingedrukt. Je telefoon schakelt uit en weer in.