Batterij
AAN DE SLAG

Batterij

Je telefoon gebruikt een herlaadbare, niet uitneembare batterij. Hoe lang de batterij meegaat voordat hij herladen moet worden, is afhankelijk van het gebruik van de telefoon. De opties en toebehoren die je gebruikt, beïnvloeden de levensduur van de batterij. Als je bijvoorbeeld de Bluetooth-verbinding altijd ingeschakeld houdt, gebruikt dat meer energie. Lange telefoongesprekken en langdurig bladeren op het web maken de batterij ook snel leeg. Let ook op de locatie: een zwak signaal van het mobiele netwerk en extreme temperaturen laten de batterij harder werken.

De batterij opladen

Laad de batterij volledig op voordat je het toestel gaat gebruiken.
Belangrijk: Je moet alleen de meegeleverde lichtnetadapter en USB-kabel gebruiken om de batterij op te laden.
  1. Steek het kleine einde van de USB-kabel in de USB-aansluiting.
  2. Sluit het andere uiteinde van de USB-kabel aan op de voedingsadapter.
  3. Sluit de stroomadapter aan op een stopcontact om de batterij op te laden.
Tijdens het laden van de batterij is het meldings-LED rood. Het lampje wordt groen als de batterij volledig is geladen.

Als je de batterij oplaadt terwijl de telefoon is ingeschakeld, wordt een oplaadpictogram in de statusbalk van de telefoon weergegeven. Nadat de batterij volledig is geladen, verandert het pictogram voor het laden in een pictogram voor een volledig geladen batterij .

Opmerking: Stop met het opladen van de batterij wanneer deze oververhit raakt.

*Voer hier commentaar in ...
windows-phone-8s-by-htc