SIM-kaart

De SIM-kaart bevat je telefoonnummer, service-details, en geheugen voor de opslag van het telefoonboek en/of SMS-berichten.

De SIM-kaart plaatsen

1. Verwijder de afdekking van de onderkant.
  2. Plaats de SIM-kaart met de goudkleurige contactpunten omlaag gericht en het afgeschuinde hoekje naar binnen gericht.
  3. Druk de SIM-kaart naar binnen tot deze op zijn plaats klikt.

De SIM-kaart verwijderen

Belangrijk: Zorg er voor dat de telefoon is uitgeschakeld voordat je de SIM-kaart verwijdert.
  1. Verwijder de afdekking van de onderkant.
  2. Druk de SIM-kaart naar binnen om hem uit zijn sleuf te verwijderen.
  3. Schuif de SIM-kaart uit de sleuf.