HTC NOTES EINDE LEVENSDUUR

Als je de telefoon hebt opgewaardeerd naar Android 5.0 Lollipop, werkt HTC Notes helaas niet meer correct. We proberen het probleem op te lossen en bieden onze excuses aan iedereen aan die Notities niet kan openen. De dienst voor HTC Notes zal worden beëindigd, maar om je te helpen bij het kunnen blijven bekijken en bewerken van je notities in HTC Notes hebben we met Evernote samengewerkt om je te helpen met het exporteren van je oude HTC Notes-bestanden naar een Evernote-account. Als je problemen ondervindt bij het exporteren van je notities, zie dan de onderstaande probleemoplossing.

Als je nog steeds problemen ondervindt nadat je deze tips hebt geprobeerd, eind april leveren we een update waarmee je je oude notities kunt blijven bekijken door notities om te zetten naar de indeling HTML. Als je nog geen notities naar Evernote hebt geëxporteerd, kun je al je bestanden naar HTML exporteren. Als je hebt geprobeerd om je notities te exporteren maar dat ging niet goed, kun je de bestanden die je niet kon exporteren, eveneens naar HTML exporteren.

Problemen met de synchronisatie tussen HTC Notes en Evernote oplossen

Als je problemen ondervindt bij het overbrengen van je HTC Notes naar Evernote, ga dan als volgt te werk.

Stap 1 – controleer de synchronisatie-opties in de instellingen van je telefoon

• 1. Ga naar de instellingen van je telefoon en tik op "Accounts en synchronisatie"
  • 2. Tik op e optie "Notities met Evernote synchroniseren"
  • 3. Tik op de drie puntjes en tik vervolgens op de optie "Nu synchroniseren"
  • 4. Neem even de tijd en controleer of de notities zijn gesynchroniseerd met je Evernote-account.

Stap 2 – controleer of je bent aangemeld bij de juiste Evernote-account

Mogelijk heb je al een Evernote-account en heb je per ongeluk je HTC Notes naar een nieuwe Evernote-account geëxporteerd. Om dit te controleren, download je Evernote voor Android en probeer je je aan te melden met een e-mailadres dat je mogelijk hebt gebruikt als aanmelding voor je Evernote-account.

Als je je kunt aanmelden bij je Evernote-account, controleer dan of de notities zijn geëxporteerd. Als je de notities na het aanmelden niet kunt zien, ga dan door naar stap 3.

Als je weet dat je een Evernote-account hebt, maar je hebt moeite met aanmelden, volg dan de koppeling "Wachtwoord vergeten" op de aanmeldpagina van de Evernote-app.

Stap 3 – als je je wel kunt aanmelden bij Evernote, maar geen van je notities is zichtbaar, ga dan als volgt te werk

• 1. Ga naar de instellingen van je telefoon en tik op "Accounts en synchronisatie"
  • 2. Tik op e optie "Notities met Evernote synchroniseren"
  • 3. Tik op de drie puntjes en tik vervolgens op de optie "Verwijderen"
  • 4. Kies "Account verwijderen" in het pop-up dialoogvenster
  • 5. Keer terug naar de app HTC Notes
  • 6. Tik op "JA" in het dialoogvenster waarin gevraagd wordt "Notities naar Evernote exporteren"
  • 7. Kies "Aanmelden" en voer je e-mailadres en wachtwoord voor Evernote in
  • 8. Tik op "JA" in het dialoogvenster waarin gevraagd wordt "Evernote installeren"

Stap 4 – als je nog steeds je HTC Notes niet in Evernote ziet, neem dan contact op met HTC Support voor ondersteuning