Nieuws & Downloads
NIEUWS
  • Hotfix om de Windows Vista Terzijde in HTC Shift weer te kunnen openen(4)

Releasedatum: 2008-08-04

HTC Shift die gebruik maakt van Windows Vista 1.22.XXX.X of nieuwer. Download en installeer deze hotfix om Windows Vista Terzijde te kunnen openen.

Instructies voor installatie:
    Volg onderstaande instructies om de hotfix op het toestel te downloaden en installeren:

1. Zorg dat Microsoft ActiveSync® op de Windows XP-pc is geïnstalleerd of Windows Mobile Apparaatcentrum op Windows Vista®-pc. U vindt Microsoft ActiveSync via deze koppeling en Windows Mobile Apparaatcentrum via deze koppeling.
    2. Sluit het toestel aan op de pc en synchroniseer het via Microsoft ActiveSync® of Windows Mobile Apparaatcentrum via de usb-kabel.
    3. Download deze hotfix door hieronder de hotfix en een locatie bij u in de buurt te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden.
    4. Kopieer de hotfix, dit is een .exe-bestand, naar het toestel. Installeer de hotfix door op het .exe-bestand te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Opmerking: Als u een harde reset op het toestel uitvoert, moet u deze hotfix na de harde reset opnieuw installeren.

Downloaden

• Hotfix voor het herstellen van de standaardfabrieksinstellingen van SnapVUE in Windows Vista(4)

Releasedatum: 2008-08-04

Als SnapVUE blijft hangen of als u het blokkeerwachtwoord bent vergeten, is de enige manier de SnapVUE-modus te heropenen hetherstellen van de standaard fabrieksinstellingen. Download en installeer deze hotfix om de standaard fabrieksinstellingen van SnapVUE te herstellen in Windows Vista.

Instructies voor installatie:
    Volg onderstaande instructies om de hotfix op het toestel te downloaden en installeren:

1. Zorg dat Microsoft ActiveSync® op de Windows XP-pc is geïnstalleerd of Windows Mobile Apparaatcentrum op Windows Vista®-pc. U vindt Microsoft ActiveSync via deze koppeling en Windows Mobile Apparaatcentrum via deze koppeling.
    2. Sluit het toestel aan op de pc en synchroniseer het via Microsoft ActiveSync® of Windows Mobile Apparaatcentrum via de usb-kabel.
    3. Download deze hotfix door hieronder de hotfix en een locatie bij u in de buurt te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden.
    4. Kopieer de hotfix, dit is een .exe-bestand, naar het toestel. Installeer de hotfix door op het .exe-bestand te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Opmerking: Als u een harde reset op het toestel uitvoert, moet u deze hotfix na de harde reset opnieuw installeren.

Downloaden