Nieuws & Downloads
NIEUWS
  • Rom-upgrade voor HTC Touch Cruise (3.13.404.0)

Releasedatum: 2009-08-30

Note: This update is not intended for use on T-Mobile(US) HTC HD2, and doing so may have undesired side effects.

Instructies voor installatie:
    Voordat u verder gaat, bevestigt u dat deze softwareüpgrade een nieuwere versie is dan wat momenteel op het toestel is geïnstalleerd. Als het dezelfde versie is en uw toestel functioneert normaal, is het niet nodig de software opnieuw te installeren.
    U kunt controleren welke versie op uw toestel is geïnstalleerd door te klikken op Start > Instellingen > tabblad Systeem > Apparaatinformatie > tabblad Versie. Lees vervolgens de rom-versie, cpu en radioversie.

Waarschuwing!

* Dit is een algemene softwareüpdate. Andere extra programma’s of instellingen, die door de netwerkaanbieder of organisatie zijn geleverd, gaan verloren. Als u deze aanpassing nodig heeft, neem dan contact op met de leverancier voordat u verder gaat.
    * Let op dat deze upgrade alle gegevens op het toestel zal wissen. Zodra u doorgaat met de upgrade, kan het systeem niet worden teruggezet.
    Maak eerst een back-up van uw gegevens voordat u het toestel upgradet. Voordat u de ROM Upgrade Utility (RUU) gebruikt, controleert u eerst het volgende:

• * De usb-sync-kabel is aansloten op toestel en pc. Als de pc gebruik maakt van Windows XP®, start ActiveSync® automatisch om een verbinding tot stand te brengen. Als uw pc gebruik maakt van Windows Vista™, brengt Windows Mobile Apparaatcentrum een verbinding tot stand tussen toestel en pc.
    • * Alle actieve programmas op het toestel zijn gesloten.
    • * Zorg dat het batterijniveau van het toestel ten minste 50% is. Tik op Start > Instellingen > tabblad Systeem > Energie om dit te controleren.
    • * De update kan maximaal 30 minuten duren. Onderbreek de update NIET, bel NIET, verbreek NIET de verbinding tussen toestel en pc, en druk NIET op welke knop dan ook totdat de update voltooid is.
    • Zodra de RUU is gedownload, start u de toepassing op de pc en volgt u de instructies.
    • * Klik op View Readme (Leesmij weergeven) als de ROM Upgrade Utility (RUU) wordt gestart, voor de gedetailleerde upgrademethode, informatie over foutmeldingen of antwoorden op vragen.

Downloaden