Nieuws & Downloads
Downloads
  • WiFi-beveiliging fix
    HTC heeft een oplossing ontwikkeld voor een wifi-issue waar sommige HTC-toestellen mee te maken kunnen hebben. De meeste producten hebben deze fix al gekregen via de normale updates. Maar voor sommige toestellen is het nodig de fix speciaal te downloaden.
  • Fix voor applicatiebeveiliging
    HTC heeft een update ontwikkeld om de klanten nog beter te beschermen tegen schadelijke applicaties die ze mogelijk per ongeluk downloaden. De meeste telefoons ontvangen deze update via de standaard draadloze updates en upgrades. Voor sommige telefoons moet de update echter handmatig worden geladen. Klik op de koppeling voor meer informatie over deze update en of je de telefoon moet bijwerken.
  • HTC Sync
    U kunt HTC Sync™ gebruiken om Outlook contactpersonen en de kalender of Outlook Express contactpersonen (Android & HTC Smart)en de aantekeningen van de web browser te synchroniseren tussen uw computer en uw telefoon(Android). Het biedt u ook de mogelijkheid om derde Android-toepassingen te installeren op de telefoon, en uw foto’s, video’s, documenten, liedjes en afspeellijsten naar uw telefoon te brengen(Android).