Nieuws & Downloads
NIEUWS
  • Update voor de HTC HD Mini Ringtone helderheidsversterking(2)

Releasedatum: 2010-05-28
    Deze update verbetert de kwaliteit van de beltoon.

Instructies voor installatie:
    Opmerking: Deze update is enkel van toepassing bij ROM-versies gelijk aan of lager dan 1.35.xxx.x.

Volg onderstaande instructies om de hotfix op het toestel te downloaden en installeren:

1. Zorg dat Microsoft ActiveSync® op de Windows XP-pc is geïnstalleerd of Windows Mobile Apparaatcentrum op Windows Vista®-pc. U vindt Microsoft ActiveSync via deze koppeling en Windows Mobile Apparaatcentrum via deze koppeling.
    2. Sluit het toestel aan op de pc en synchroniseer het via Microsoft ActiveSync® of Windows Mobile Apparaatcentrum via de usb-kabel.
    3. Download deze hotfix door hieronder de hotfix en een locatie bij u in de buurt te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden.
    4. Kopieer de hotfix, dit is een .exe-bestand, naar het toestel. Installeer de hotfix door op het .exe-bestand te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Opmerking: Als u een harde reset op het toestel uitvoert, moet u deze hotfix na de harde reset opnieuw installeren.

Downloaden

• Update voor HTC HD mini Enhance the stability of SMS(2)

Releasedatum: 2010-07-05
    Deze update is een toevoeging aan het interne beheer van SMS-functies, en bevordert de stabiliteit van de SMS-overdracht.

Instructies voor installatie:
    Opmerking: Deze update is geschikt voor ROM-versies minder dan of gelijk aan 1.36.XXX.X.

Volg onderstaande instructies om de hotfix op het toestel te downloaden en installeren:

1. Zorg dat Microsoft ActiveSync® op de Windows XP-pc is geïnstalleerd of Windows Mobile Apparaatcentrum op Windows Vista®-pc. U vindt Microsoft ActiveSync via deze koppeling en Windows Mobile Apparaatcentrum via deze koppeling.
    2. Sluit het toestel aan op de pc en synchroniseer het via Microsoft ActiveSync® of Windows Mobile Apparaatcentrum via de usb-kabel.
    3. Download deze hotfix door hieronder de hotfix en een locatie bij u in de buurt te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden.
    4. Kopieer de hotfix, dit is een .exe-bestand, naar het toestel. Installeer de hotfix door op het .exe-bestand te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Opmerking: Als u een harde reset op het toestel uitvoert, moet u deze hotfix na de harde reset opnieuw installeren.

Downloaden

• Update for HTC HD mini intermittent audio muting(4)

Releasedatum: 2010-08-10
    Deze update voor HTC HD mini verbetert de afhandeling van geluid wanneer in een gesprek.

Instructies voor installatie:
    Volg onderstaande instructies om de hotfix op het toestel te downloaden en installeren:

1. Zorg dat Microsoft ActiveSync® op de Windows XP-pc is geïnstalleerd of Windows Mobile Apparaatcentrum op Windows Vista®-pc. U vindt Microsoft ActiveSync via deze koppeling en Windows Mobile Apparaatcentrum via deze koppeling.
    2. Sluit het toestel aan op de pc en synchroniseer het via Microsoft ActiveSync® of Windows Mobile Apparaatcentrum via de usb-kabel.
    3. Download deze hotfix door hieronder de hotfix en een locatie bij u in de buurt te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden.
    4. Kopieer de hotfix, dit is een .exe-bestand, naar het toestel. Installeer de hotfix door op het .exe-bestand te tikken en de instructies op het scherm te volgen.
    5. Eerst voer het bestand RUU_PHO3693-01_20100813.exe op uw pc terwijl de telefoon is aangesloten. Dit zal updaten kritieke bestanden voordat u begint met je update.
    6. Kopieer vervolgens de update, PHO03693-01.exe, op uw apparaat. De tik op het exe-bestand op de telefoon en volg de instructies op het scherm.

Opmerking: Als u een harde reset op het toestel uitvoert, moet u deze hotfix na de harde reset opnieuw installeren.

Downloaden: Update for HTC HD mini intermittent audio muting_RUU_PHO3693-01_20100813

Downloaden: Update for HTC HD mini intermittent audio muting_PHO03693-01

• Update voor zomertijd op HTC HD mini(2)

Releasedatum: 2010-12-20
    Deze update voor HTC HD mini past de klok aan op de zomertijd.

Instructies voor installatie:
    Volg onderstaande instructies om de hotfix op het toestel te downloaden en installeren:

1. Zorg dat Microsoft ActiveSync® op de Windows XP-pc is geïnstalleerd of Windows Mobile Apparaatcentrum op Windows Vista®-pc. U vindt Microsoft ActiveSync via deze koppeling en Windows Mobile Apparaatcentrum via deze koppeling.
    2. Sluit het toestel aan op de pc en synchroniseer het via Microsoft ActiveSync® of Windows Mobile Apparaatcentrum via de usb-kabel.
    3. Download deze hotfix door hieronder de hotfix en een locatie bij u in de buurt te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden.
    4. Kopieer de hotfix, dit is een .exe-bestand, naar het toestel. Installeer de hotfix door op het .exe-bestand te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Opmerking: Als u een harde reset op het toestel uitvoert, moet u deze hotfix na de harde reset opnieuw installeren.

Downloaden

• Update voor HTC HD mini Peep beveiligingsupdate

Releasedatum: 2011-02-10
    Deze update voor HTC HD mini updates het beveiligingsmechanisme in HTC Peep.

Instructies voor installatie:
    Volg onderstaande instructies om de hotfix op het toestel te downloaden en installeren:

1. Zorg dat Microsoft ActiveSync® op de Windows XP-pc is geïnstalleerd of Windows Mobile Apparaatcentrum op Windows Vista®-pc. U vindt Microsoft ActiveSync via deze koppeling en Windows Mobile Apparaatcentrum via deze koppeling.
    2. Sluit het toestel aan op de pc en synchroniseer het via Microsoft ActiveSync® of Windows Mobile Apparaatcentrum via de usb-kabel.
    3. Download deze hotfix door hieronder de hotfix en een locatie bij u in de buurt te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden.
    4. Kopieer de hotfix, dit is een .exe-bestand, naar het toestel. Installeer de hotfix door op het .exe-bestand te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Opmerking: Als u een harde reset op het toestel uitvoert, moet u deze hotfix na de harde reset opnieuw installeren.

Downloaden

• Rom-upgrade voor HTC HD mini (1.36.404.1)

Releasedatum: 2010-06-30

Instructies voor installatie:
    Voordat u verder gaat, bevestigt u dat deze softwareüpgrade een nieuwere versie is dan wat momenteel op het toestel is geïnstalleerd. Als het dezelfde versie is en uw toestel functioneert normaal, is het niet nodig de software opnieuw te installeren.
    U kunt controleren welke versie op uw toestel is geïnstalleerd door te klikken op Start > Instellingen > tabblad Systeem > Apparaatinformatie > tabblad Versie. Lees vervolgens de rom-versie, cpu en radioversie.

Waarschuwing!

* Dit is een algemene softwareüpdate. Andere extra programma’s of instellingen, die door de netwerkaanbieder of organisatie zijn geleverd, gaan verloren. Als u deze aanpassing nodig heeft, neem dan contact op met de leverancier voordat u verder gaat.
    * Let op dat deze upgrade alle gegevens op het toestel zal wissen. Zodra u doorgaat met de upgrade, kan het systeem niet worden teruggezet.
    Maak eerst een back-up van uw gegevens voordat u het toestel upgradet. Voordat u de ROM Upgrade Utility (RUU) gebruikt, controleert u eerst het volgende:

• * De usb-sync-kabel is aansloten op toestel en pc. Als de pc gebruik maakt van Windows XP®, start ActiveSync® automatisch om een verbinding tot stand te brengen. Als uw pc gebruik maakt van Windows Vista™, brengt Windows Mobile Apparaatcentrum een verbinding tot stand tussen toestel en pc.
    • * Alle actieve programmas op het toestel zijn gesloten.
    • * Zorg dat het batterijniveau van het toestel ten minste 50% is. Tik op Start > Instellingen > tabblad Systeem > Energie om dit te controleren.
    • * De update kan maximaal 30 minuten duren. Onderbreek de update NIET, bel NIET, verbreek NIET de verbinding tussen toestel en pc, en druk NIET op welke knop dan ook totdat de update voltooid is.
    • Zodra de RUU is gedownload, start u de toepassing op de pc en volgt u de instructies.
    • * Klik op View Readme (Leesmij weergeven) als de ROM Upgrade Utility (RUU) wordt gestart, voor de gedetailleerde upgrademethode, informatie over foutmeldingen of antwoorden op vragen.

Downloaden

• Rom-upgrade voor HTC HD mini (Vodafone - 1.41.172.1)

Releasedatum: 2010-11-19

Instructies voor installatie:
    Voordat u verder gaat, bevestigt u dat deze softwareüpgrade een nieuwere versie is dan wat momenteel op het toestel is geïnstalleerd. Als het dezelfde versie is en uw toestel functioneert normaal, is het niet nodig de software opnieuw te installeren.
    U kunt controleren welke versie op uw toestel is geïnstalleerd door te klikken op Start > Instellingen > tabblad Systeem > Apparaatinformatie > tabblad Versie. Lees vervolgens de rom-versie, cpu en radioversie.

Waarschuwing!

* Dit is een algemene softwareüpdate. Andere extra programma’s of instellingen, die door de netwerkaanbieder of organisatie zijn geleverd, gaan verloren. Als u deze aanpassing nodig heeft, neem dan contact op met de leverancier voordat u verder gaat.
    * Let op dat deze upgrade alle gegevens op het toestel zal wissen. Zodra u doorgaat met de upgrade, kan het systeem niet worden teruggezet.
    Maak eerst een back-up van uw gegevens voordat u het toestel upgradet. Voordat u de ROM Upgrade Utility (RUU) gebruikt, controleert u eerst het volgende:

• * De usb-sync-kabel is aansloten op toestel en pc. Als de pc gebruik maakt van Windows XP®, start ActiveSync® automatisch om een verbinding tot stand te brengen. Als uw pc gebruik maakt van Windows Vista™, brengt Windows Mobile Apparaatcentrum een verbinding tot stand tussen toestel en pc.
    • * Alle actieve programmas op het toestel zijn gesloten.
    • * Zorg dat het batterijniveau van het toestel ten minste 50% is. Tik op Start > Instellingen > tabblad Systeem > Energie om dit te controleren.
    • * De update kan maximaal 30 minuten duren. Onderbreek de update NIET, bel NIET, verbreek NIET de verbinding tussen toestel en pc, en druk NIET op welke knop dan ook totdat de update voltooid is.
    • Zodra de RUU is gedownload, start u de toepassing op de pc en volgt u de instructies.
    • * Klik op View Readme (Leesmij weergeven) als de ROM Upgrade Utility (RUU) wordt gestart, voor de gedetailleerde upgrademethode, informatie over foutmeldingen of antwoorden op vragen.

Downloaden