Nieuws & Downloads
NIEUWS
  • Rom-upgrade voor HTC Hero (2.73.405.5)

Releasedatum: 2009-09-11

Instructies voor installatie:
    1. Hardwarevereisten (pc)
      • 1 GHz of snellere processor wordt aanbevolen
      • 512 MB RAM of meer wordt aanbevolen
      • Super-vga (800 x 600) of hogere resolutie van videokaart en beeldscherm
      • 150 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
      • Usb 2.0 is vereist
    2. Softwarevereisten - ondersteunde besturingssystemen (pc)
      • Windows XP Home Edition Service Pack 2
      • Windows XP Professional Edition Service Pack 2
      • Windows XP Media Center Edition Service Pack 2
      • Microsoft Windows Vista Ultimate Edition
      • Microsoft Windows Vista Enterprise Edition
      • Microsoft Windows Vista Business Edition
      • Microsoft Windows Vista Home Premium Edition
      • Microsoft Windows Vista Home Basic Edition
      Voordat u doorgaat met het ROM Updatehulpmiddel (RUU), bevestigt u de volgende items:
      1. Deze softwareüpgrade is een nieuwere versie van datgene wat momenteel op de telefoon is geïnstalleerd. Als het dezelfde versie is en uw telefoon functioneert normaal, is het niet nodig de software opnieuw te installeren.
        Bekijk welke versie op uw telefoon is geïnstalleerd via Start > Menu > Instellingen > Over de telefoon > Build-nummer, en lees het Build-nummer.
      2. HTC Sync is op de pc geïnstalleerd. HTC Sync staat op de microSD-kaart die bij de telefoon is geleverd. U kunt HTC Sync ook downloaden en installeren van www.htc.com/www/help/
      3. De telefoon moet met de usb-kabel op de pc zijn aangesloten. De pc moet de telefoon herkennen. U ziet het pictogram synchroniseren op de taakbalk zodra de telefoon is aangesloten.
      4. Stand-bystand en slaapstand moet op de pc zijn uitgeschakeld.
      5. Sluit alle actieve toepassingen op de pc.
      6. Het Ontgrendelingspatroon scherm is uitgeschakeld. Druk op Start > Menu > Instellingen > Beveiliging en vink Patroon vereist uit
      7. Zorg dat het accuniveau van de telefoon ten minste 30% is (ten minste 3 groene blokjes). Bekijk het accuniveau viaStart > Menu > Instellingen > Info over telefoon > Status > Accuniveau.
      8. Zodra de RUU is gedownload, start u de toepassing op de pc en volgt u de instructies op het scherm.

Waarschuwing!

• Let op dat deze upgrade alle gegevens op de telefoon wist. We adviseren u een back-up van alle gegevens te maken voordat u deze upgrade uitvoert.
      • Dit is een algemene softwareüpdate. Andere extra programma’s of instellingen, die door de netwerkaanbieder of organisatie zijn geleverd, gaan verloren. Als u deze aanpassing nodig heeft, neem dan contact op met de leverancier voordat u verder gaat.
      • De update kan maximaal 10 minuten duren. Onderbreek de update NIET, bel NIET, verbreek NIET de verbinding tussen toestel en pc, en druk NIET op welke knop dan ook totdat de update voltooid is.
      • Klik op View Readme (Leesmij weergeven) als de ROM Updatehulpmiddel (RUU) wordt gestart, voor de gedetailleerde upgrademethode, informatie over foutmeldingen of antwoorden op vragen.

Downloaden

• Rom-upgrade voor HTC Hero (Orange Belgium - 2.73.66.5)

Releasedatum: 2009-10-21

Instructies voor installatie:
    1. Hardwarevereisten (pc)
      • 1 GHz of snellere processor wordt aanbevolen
      • 512 MB RAM of meer wordt aanbevolen
      • Super-vga (800 x 600) of hogere resolutie van videokaart en beeldscherm
      • 150 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
      • Usb 2.0 is vereist
    2. Softwarevereisten - ondersteunde besturingssystemen (pc)
      • Windows XP Home Edition Service Pack 2
      • Windows XP Professional Edition Service Pack 2
      • Windows XP Media Center Edition Service Pack 2
      • Microsoft Windows Vista Ultimate Edition
      • Microsoft Windows Vista Enterprise Edition
      • Microsoft Windows Vista Business Edition
      • Microsoft Windows Vista Home Premium Edition
      • Microsoft Windows Vista Home Basic Edition
      Voordat u doorgaat met het ROM Updatehulpmiddel (RUU), bevestigt u de volgende items:
      1. Deze softwareüpgrade is een nieuwere versie van datgene wat momenteel op de telefoon is geïnstalleerd. Als het dezelfde versie is en uw telefoon functioneert normaal, is het niet nodig de software opnieuw te installeren.
        Bekijk welke versie op uw telefoon is geïnstalleerd via Start > Menu > Instellingen > Over de telefoon > Build-nummer, en lees het Build-nummer.
      2. HTC Sync is op de pc geïnstalleerd. HTC Sync staat op de microSD-kaart die bij de telefoon is geleverd. U kunt HTC Sync ook downloaden en installeren van www.htc.com/www/help/
      3. De telefoon moet met de usb-kabel op de pc zijn aangesloten. De pc moet de telefoon herkennen. U ziet het pictogram synchroniseren op de taakbalk zodra de telefoon is aangesloten.
      4. Stand-bystand en slaapstand moet op de pc zijn uitgeschakeld.
      5. Sluit alle actieve toepassingen op de pc.
      6. Het Ontgrendelingspatroon scherm is uitgeschakeld. Druk op Start > Menu > Instellingen > Beveiliging en vink Patroon vereist uit
      7. Zorg dat het accuniveau van de telefoon ten minste 30% is (ten minste 3 groene blokjes). Bekijk het accuniveau viaStart > Menu > Instellingen > Info over telefoon > Status > Accuniveau.
      8. Zodra de RUU is gedownload, start u de toepassing op de pc en volgt u de instructies op het scherm.

Waarschuwing!

• Let op dat deze upgrade alle gegevens op de telefoon wist. We adviseren u een back-up van alle gegevens te maken voordat u deze upgrade uitvoert.
      • Dit is een algemene softwareüpdate. Andere extra programma’s of instellingen, die door de netwerkaanbieder of organisatie zijn geleverd, gaan verloren. Als u deze aanpassing nodig heeft, neem dan contact op met de leverancier voordat u verder gaat.
      • De update kan maximaal 10 minuten duren. Onderbreek de update NIET, bel NIET, verbreek NIET de verbinding tussen toestel en pc, en druk NIET op welke knop dan ook totdat de update voltooid is.
      • Klik op View Readme (Leesmij weergeven) als de ROM Updatehulpmiddel (RUU) wordt gestart, voor de gedetailleerde upgrademethode, informatie over foutmeldingen of antwoorden op vragen.

Downloaden

• Rom-upgrade voor HTC Hero (T-Mobile - 2.73.111.26)

Releasedatum: 2009-11-23

Instructies voor installatie:
    1. Hardwarevereisten (pc)
      • 1 GHz of snellere processor wordt aanbevolen
      • 512 MB RAM of meer wordt aanbevolen
      • Super-vga (800 x 600) of hogere resolutie van videokaart en beeldscherm
      • 150 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
      • Usb 2.0 is vereist
    2. Softwarevereisten - ondersteunde besturingssystemen (pc)
      • Windows XP Home Edition Service Pack 2
      • Windows XP Professional Edition Service Pack 2
      • Windows XP Media Center Edition Service Pack 2
      • Microsoft Windows Vista Ultimate Edition
      • Microsoft Windows Vista Enterprise Edition
      • Microsoft Windows Vista Business Edition
      • Microsoft Windows Vista Home Premium Edition
      • Microsoft Windows Vista Home Basic Edition
      Voordat u doorgaat met het ROM Updatehulpmiddel (RUU), bevestigt u de volgende items:
      1. Deze softwareüpgrade is een nieuwere versie van datgene wat momenteel op de telefoon is geïnstalleerd. Als het dezelfde versie is en uw telefoon functioneert normaal, is het niet nodig de software opnieuw te installeren.
        Bekijk welke versie op uw telefoon is geïnstalleerd via Start > Menu > Instellingen > Over de telefoon > Build-nummer, en lees het Build-nummer.
      2. HTC Sync is op de pc geïnstalleerd. HTC Sync staat op de microSD-kaart die bij de telefoon is geleverd. U kunt HTC Sync ook downloaden en installeren van www.htc.com/www/help/
      3. De telefoon moet met de usb-kabel op de pc zijn aangesloten. De pc moet de telefoon herkennen. U ziet het pictogram synchroniseren op de taakbalk zodra de telefoon is aangesloten.
      4. Stand-bystand en slaapstand moet op de pc zijn uitgeschakeld.
      5. Sluit alle actieve toepassingen op de pc.
      6. Het Ontgrendelingspatroon scherm is uitgeschakeld. Druk op Start > Menu > Instellingen > Beveiliging en vink Patroon vereist uit
      7. Zorg dat het accuniveau van de telefoon ten minste 30% is (ten minste 3 groene blokjes). Bekijk het accuniveau viaStart > Menu > Instellingen > Info over telefoon > Status > Accuniveau.
      8. Zodra de RUU is gedownload, start u de toepassing op de pc en volgt u de instructies op het scherm.

Waarschuwing!

• Let op dat deze upgrade alle gegevens op de telefoon wist. We adviseren u een back-up van alle gegevens te maken voordat u deze upgrade uitvoert.
      • Dit is een algemene softwareüpdate. Andere extra programma’s of instellingen, die door de netwerkaanbieder of organisatie zijn geleverd, gaan verloren. Als u deze aanpassing nodig heeft, neem dan contact op met de leverancier voordat u verder gaat.
      • De update kan maximaal 10 minuten duren. Onderbreek de update NIET, bel NIET, verbreek NIET de verbinding tussen toestel en pc, en druk NIET op welke knop dan ook totdat de update voltooid is.
      • Klik op View Readme (Leesmij weergeven) als de ROM Updatehulpmiddel (RUU) wordt gestart, voor de gedetailleerde upgrademethode, informatie over foutmeldingen of antwoorden op vragen.

Downloaden: (T-Mobile)DE - 2.73.111.26

Downloaden: (T-Mobile)UK - 2.73.110.26

• Rom-upgrade voor HTC Hero (Belgium - 2.73.1100.5)

Releasedatum: 2010-07-12

Instructies voor installatie:
    1. Hardwarevereisten (pc)
      • 1 GHz of snellere processor wordt aanbevolen
      • 512 MB RAM of meer wordt aanbevolen
      • Super-vga (800 x 600) of hogere resolutie van videokaart en beeldscherm
      • 150 MB beschikbare ruimte op de harde schijf
      • Usb 2.0 is vereist
    2. Softwarevereisten - ondersteunde besturingssystemen (pc)
      • Windows XP Home Edition Service Pack 2
      • Windows XP Professional Edition Service Pack 2
      • Windows XP Media Center Edition Service Pack 2
      • Microsoft Windows Vista Ultimate Edition
      • Microsoft Windows Vista Enterprise Edition
      • Microsoft Windows Vista Business Edition
      • Microsoft Windows Vista Home Premium Edition
      • Microsoft Windows Vista Home Basic Edition
      Voordat u doorgaat met het ROM Updatehulpmiddel (RUU), bevestigt u de volgende items:
      1. Deze softwareüpgrade is een nieuwere versie van datgene wat momenteel op de telefoon is geïnstalleerd. Als het dezelfde versie is en uw telefoon functioneert normaal, is het niet nodig de software opnieuw te installeren.
        Bekijk welke versie op uw telefoon is geïnstalleerd via Start > Menu > Instellingen > Over de telefoon > Build-nummer, en lees het Build-nummer.
      2. HTC Sync is op de pc geïnstalleerd. HTC Sync staat op de microSD-kaart die bij de telefoon is geleverd. U kunt HTC Sync ook downloaden en installeren van www.htc.com/www/help/
      3. De telefoon moet met de usb-kabel op de pc zijn aangesloten. De pc moet de telefoon herkennen. U ziet het pictogram synchroniseren op de taakbalk zodra de telefoon is aangesloten.
      4. Stand-bystand en slaapstand moet op de pc zijn uitgeschakeld.
      5. Sluit alle actieve toepassingen op de pc.
      6. Het Ontgrendelingspatroon scherm is uitgeschakeld. Druk op Start > Menu > Instellingen > Beveiliging en vink Patroon vereist uit
      7. Zorg dat het accuniveau van de telefoon ten minste 30% is (ten minste 3 groene blokjes). Bekijk het accuniveau viaStart > Menu > Instellingen > Info over telefoon > Status > Accuniveau.
      8. Zodra de RUU is gedownload, start u de toepassing op de pc en volgt u de instructies op het scherm.

Waarschuwing!

• Let op dat deze upgrade alle gegevens op de telefoon wist. We adviseren u een back-up van alle gegevens te maken voordat u deze upgrade uitvoert.
      • Dit is een algemene softwareüpdate. Andere extra programma’s of instellingen, die door de netwerkaanbieder of organisatie zijn geleverd, gaan verloren. Als u deze aanpassing nodig heeft, neem dan contact op met de leverancier voordat u verder gaat.
      • De update kan maximaal 10 minuten duren. Onderbreek de update NIET, bel NIET, verbreek NIET de verbinding tussen toestel en pc, en druk NIET op welke knop dan ook totdat de update voltooid is.
      • Klik op View Readme (Leesmij weergeven) als de ROM Updatehulpmiddel (RUU) wordt gestart, voor de gedetailleerde upgrademethode, informatie over foutmeldingen of antwoorden op vragen.

Downloaden

• ROM Upgrade for HTC Hero
    ROM version 2.73.405.5

Installation Instructions:
    1. Hardware Requirements (PC)
    1 GHz or higher processor clock speed recommended
    512 MB of RAM or higher recommended
    Super VGA (800 x 600) or higher-resolution video adapter and monitor
    150 MB of available free hard disk space
    USB 2.0 is required

2. Software Requirements - Supported Operating Systems (PC)
    Windows XP Home Edition Service Pack 2
    Windows XP Professional Edition Service Pack 2
    Windows XP Media Center Edition Service Pack 2
    Microsoft Windows Vista Ultimate Edition
    Microsoft Windows Vista Enterprise Edition
    Microsoft Windows Vista Business Edition
    Microsoft Windows Vista Home Premium Edition
    Microsoft Windows Vista Home Basic Edition

3. Installation Instructions
    Before you proceed the ROM Update Utility (RUU), please confirm the following items:
    (1) This software upgrade is a newer version than what is currently installed on your phone. If it is the same version and your phone is operating normally, there is no need to reinstall the software.
    To check what version is installed on your phone, press Home > Menu > Settings > About phone > Build number, and note the Build number.
    (2) HTC Sync has been installed on your PC. HTC Sync can be found on the MicroSD card that was shipped with your phone. You can also download and install HTC Sync at www.htc.com/www/support/
    (3) Your phone is connected to your PC using a USB cable. The PC must recognize your phone.You will see a sync icon HTC Sync Icon.bmp in the taskbar once the phone has been connected.
    (4) Standby and hibernation mode on your PC has been disabled.
    (5) Close all running applications on the PC.
    (6) The Screen unlock pattern has been disabled, press Home > Menu > Settings > Security and uncheck Require pattern
    (7) Make sure that the battery level of the phone is at least 30% (at least 3 green blocks). To check the battery level, tap Home > Menu > Settings > About phone > Status > Battery level.
    (8) Once the RUU is downloaded, launch the application on your PC and follow the instructions on screen.

Warning!
    * Please note that this upgrade will erase any data stored on the phone. We recommend that you back up all your data before performing this upgrade.
    * This is a generic software update. Any additional software or settings provided by your mobile operator or company will be lost. If you require this customization, please contact your supplier first before upgrading.
    * The update will take up to 10 minutes, DO NOT interrupt the update process, make/receive phone calls, disconnect the phone from the PC, or press any buttons until the process has been completed.

* Click View Readme when executing the ROM Upgrade Utility (RUU) to view detailed upgrade procedure, error message information or Q&A.

Hero_Eng(1)

Download

Downloads
  • HTC Sync
    U kunt HTC Sync™ gebruiken om Outlook contactpersonen en de kalender of Outlook Express contactpersonen (Android & HTC Smart)en de aantekeningen van de web browser te synchroniseren tussen uw computer en uw telefoon(Android). Het biedt u ook de mogelijkheid om derde Android-toepassingen te installeren op de telefoon, en uw foto’s, video’s, documenten, liedjes en afspeellijsten naar uw telefoon te brengen(Android).