Nieuws & Downloads
NIEUWS
  • Hotfix voor het verbeteren van de beveiliging van Bluetooth voor(7)

Releasedatum: 2009-07-31

Deze hotfix verbetert de beveiliging van Bluetooth zodat communicatie via Bluetooth veiliger wordt.

Opmerking:

1. Deze hotfix kan alleen worden toegepast op Touch Diamond/ Diamond (P3702)/ Touch Pro/ Touch HD/ Touch 3G/ Touch Cruise/ Touch Viva/ Touch Dual/ Touch Cruise (09)/ Touch/ TyTN II/ Advantage X7501/Advantage X7510/ P6500/ P3300/ P3400/ P4000/ P4350/ P3470/ P6300/ S620/ S630/ S640/ S710/ S730/ S740waarop de ftp-dienst al is geïnstalleerd.Voordat u dit installeert, controleert u eerst of de ftp-dienst al op uw telefoon staat. Tik opInstellingen > Communicatie > Instellingen > Bluetooth en controleer of er een tabblad met de naam FTP te zien is.
    2. Als er een bericht verschijnt met de melding “Deze hotfix is niet compatibel met uw toestel”, betekent dit dat de hotfix al is toegepast op het toestel, of dat het toestel geen beschikking heeft over de BT FTP-dienst en u de hotfix niet op de telefoon hoeft te installeren.

Instructies voor installatie:
    Volg onderstaande instructies om de hotfix op het toestel te downloaden en installeren:

1. Zorg dat Microsoft ActiveSync® op de Windows XP-pc is geïnstalleerd of Windows Mobile Apparaatcentrum op Windows Vista®-pc. U vindt Microsoft ActiveSync via deze koppeling en Windows Mobile Apparaatcentrum via deze koppeling.
    2. Sluit het toestel aan op de pc en synchroniseer het via Microsoft ActiveSync® of Windows Mobile Apparaatcentrum via de usb-kabel.
    3. Download deze hotfix door hieronder de hotfix en een locatie bij u in de buurt te selecteren. Klik vervolgens op Downloaden.
    4. Kopieer de hotfix, dit is een .exe-bestand, naar het toestel. Installeer de hotfix door op het .exe-bestand te tikken en de instructies op het scherm te volgen.

Opmerking: Als u een harde reset op het toestel uitvoert, moet u deze hotfix na de harde reset opnieuw installeren.

Downloaden