Informatie over de HTC Wildfire S bekijken

1. Druk in het beginscherm op , en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Info over telefoon.
  3. Selecteer een van de volgende onderdelen:
    Software-updates Schakel de optie voor het automatisch controleren op software-updates voor uw HTC Wildfire S in of uit. U kunt ook op Nu controleren tikken om handmatig naar softwareupdates te zoeken.
    Vertel het aan HTC Schakel Vertel het aan HTC in of uit. Wanneer dit is ingeschakeld, helpt u ons doordat we merken of uw HTC Wildfire S een technisch probleem heeft. U kunt ook kiezen wanneer u foutrapporten wilt sturen.
    Netwerk Informatie bekijken over de mobiele aanbieder en de service-status.
    Identiteit telefoon Informatie bekijken over uw HTC Wildfire S en de SIM-kaart die u gebruikt.
    Batterij Informatie bekijken over de batterij zoals het huidige energieniveau, de status, en welke programma's de batterij gebruiken.
    Hardware-informatie De Wi-Fi MAC- en Bluetooth-adressen bekijken.
    Software-informatie Bekijk de versie en andere informatie over het Android-platform dat de HTC Wildfire S gebruikt. U kunt hier ook de versie van de webbrowser vinden.
    Juridische informatie Lees juridische informatie van HTC en Google, en licenties die door de HTC Wildfire S gebruikt worden.