De HTC Wildfire S als draadloze router gebruiken

Deel uw gegevensverbinding met andere apparaten door van uw HTC Wildfire S een draadloze router te maken.

Controleer of de gegevensverbinding van de HTC Wildfire S is ingeschakeld voordat u deze als draadloze router gebruikt.
  1. Druk in het beginscherm op en tik op Instellingen > Draadloos en netwerken.
  2. Tik op Instellingen voor draagbare Wi-Fi hotspot.
  3. Typ de naam van een router of gebruik de naam van de standaardrouter.
  4. Kies het type Beveiliging en stel het Wachtwoord (sleutel) voor uw draadloze router in. Als u in Beveiliging Geen hebt geselecteerd, hoeft u geen wachtwoord in te voeren.
    Opmerking: Het wachtwoord is de sleutel die anderen op hun apparaat moeten typen zodat ze verbinding met uw HTC Wildfire S kunnen maken en deze als draadloze router gebruiken.
  5. Selecteer het keuzevakje Draagbare Wi-Fi hotspot om de draadloze router in te schakelen.

Uw HTC Wildfire S is klaar om als draadloze router gebruikt te worden als u in de statusbalk ziet.