Invoerinstellingen aanpassen
Instellingen & Services

Invoerinstellingen aanpassen

Open de Touchinvoerinstellingen op een van de volgende wijzen:
  • Tik op het schermtoetsenbord op de taaltoets (bijvoorbeeld als u op dit moment het Engelse schermtoetsenbord gebruikt). Tik vervolgens in het optiemenu Internationaal toetsenbord op Instellingen.
  • Druk op het beginscherm op en tik op Instellingen > Taal en toetsenbord > Touchinvoer.
Toetsenbordtypes Selecteer de gewenste toetsenbordindeling.
Internationaal toetsenbord Voeg talen toe aan de lijst met talen voor het schermtoetsenbord of verwijder ze hier uit.
Tweetalige voorspelling Selecteer een tweede toetsenbordtaal.
Tekstinvoer
  • Schakel voorspellende tekst, spellingscorrectie en woordaanvulling in of uit.
  • Hoorbare of trillingsfeedback bij het typen inschakelen.
  • De nauwkeurigheid van het touch-toetsenbord kalibreren.
Zelfstudie Leer hoe je het schermtoetsenbord gebruikt door de zelfstudie te volgen.
Persoonlijk woordenboek Voeg woorden toe in het voorspellende tekstwoordenboek, bewerk ze of verwijder ze.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s