Tekst invoeren door te spreken
Instellingen & Services

Tekst invoeren door te spreken

Geen tijd om te typen? Probeer de woorden uit te spreken om ze in te voeren in de meeste tekstvelden waarvoor u ook het schermtoetsenbord kunt gebruiken.
Belangrijk:
  • Selecteer eerst de taal die u wilt gebruiken in Instellingen voor spraakinvoer en uitvoer.
  • Omdat de HTC Wildfire S de Google-dienst voor spraakherkenning gebruikt, moet u met internet zijn verbondne om tekst in te spreken.
  1. Houd hiervoor de toets Taal ingedrukt. HTC Wildfire S vraagt u om te spreken.
  2. Vertel uw HTC Wildfire S wat u wilt laten typen.

De taal voor spraakinvoer instellen

1. Druk op het startscherm op en tik op Instellingen > Spraakinvoer en uitvoer > Instellingen spraakherk.
  2. Tik op Taal en selecteer de gewenste taal.
    Opmerking: De beschikbare talen zijn afhankelijk van de talen voor gesproken invoer die ondersteund worden door Google.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s