Een toepassing vanaf uw computer op uw HTC Wildfire S installeren
Instellingen & Services

Een toepassing vanaf uw computer op uw HTC Wildfire S installeren

Als u toepassingsbestanden (*.apk) op uw computer hebt, kunt u HTC Sync om ze op de HTC Wildfire S te installeren. We raden sterk aan om alleen toepassingen te installeren die u vertrouwt.
Opmerking: Controleer voordat u begint of de HTC Wildfire S is ingesteld op het toestaan dat toepassingen van uw computer worden geïnstalleerd op de HTC Wildfire S. Druk hiertoe in het beginscherm op , tik op Instellingen > Toepassingen en klik in het keuzevakje Onbekende bronnen.
  1. Klik in het scherm Apparaat op Overzicht.
  2. Klik op Application Installer.
  3. Ga naar de toepassing op uw computer en klik op Openen. Het installatieproces start op de HTC Wildfire S.
  4. Controleer op de HTC Wildfire S of er extra aanwijzingen staan voor het voltooien van de installatie.
  5. Klik nadat de installatie is afgerond op Verbinding verbreken.
  6. Verwijder de HTC Wildfire S op een veilige manier zoals het besturingssysteem van de computer dat vereist.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s