Synchroniseren met de HTC Wildfire S
Instellingen & Services

Synchroniseren met de HTC Wildfire S

Bekik de balk die het geschatte gebruik aangeeft naast de knop Nu synchroniseren voor de geschatte bestandsgrootte vvan nieuwe onderdelen die u met de HTC Wildfire S synchroniseert.
Opmerking: Als er niet genoeg ruimte op de geheugenkaart is, verschijnt een waarschuwingspictogram en kunt u niet synchroniseren.
  1. Klik nadat u de gewenste categorieën hebt geselecteerd en ingesteld op de knop Nu synchroniseren.
  2. Klik nadat de synchronisatie is afgerond op Verbinding verbreken.
  3. Verwijder de HTC Wildfire S op een veilige manier zoals het besturingssysteem van de computer dat vereist.
De volgende keer dat u de HTC Wildfire S met de computer verbindt, start de synchronisatie automatisch aan de hand van uw synchronisatie-instellingen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s