HTC Sync instellen om de HTC Wildfire S te herkennen.
Instellingen & Services

HTC Sync instellen om de HTC Wildfire S te herkennen.

1. Sluit de HTC Wildfire S op uw computer aan met de meegeleverde USB kabel.
  2. Als de HTC Wildfire S u vraagt om een type USB-verbinding te kiezen, tikt u op HTC Sync en vervolgens op Gereed. Wacht tot HTC Sync de HTC Wildfire S herkent.
  3. Voer in het scherm Apparaat instellen een naam in voor de HTC Wildfire S.
  4. Tik op Opslaan. Vervolgens verschijnt het venster Apparaat.
Tip: Als u later de naam van de HTC Wildfire S wilt wijzigen, klikt u op Overzicht > Apparaat instellen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s