COMMUNICATIE
Een e-mailbericht sturen
COMMUNICATIE

Een e-mailbericht sturen

1. Tik in het beginscherm op > Mail.
  2. Ga naar de e-mailaccount die u voor het verzenden wilt gebruiken.
  3. Tik in het Postvak IN van de e-mailaccount op Nieuw bericht.
  4. Vul een of meer ontvangers in. U kunt:
    • U kunt ook rechtstreeks e-mailadressen in het veld Aan typen, gescheiden met komma's. Tijdens het typen van e-mailadressen worden alle overeenkomende adressen uit de lijst met contacten getoond. Tik op een adres om dat direct in te voegen.
    • Tik op het pictogram en selecteer de contacten aan wie u het bericht wilt sturen. U kunt ook groepen contactpersonen als ontvangers selecteren of contacten in het bedrijfsadresboek opzoeken en toevoegen als u een Exchange ActiveSync account op de HTC Wildfire S
    Tip: Als u een CC (kopie, carbon copy) of een BCC (blinde kopie, blind carbon copy) van het e-mailbericht naar andere ontvangers wilt verzenden, drukt u op en tikt u op CC/BCC weergeven.
  5. Typ het onderwerp voor het bericht en stel dit verder op.
  6. Druk om een bijlage toe te voegen op MENU, tik op , tik op Bijlage toevoegen, en maak een keuze uit de volgende opties:
    Afbeelding Selecteer Camera om een foto te maken die u toevoegt, of Galerij om een foto toe te voegen die op de geheugenkaart staat.
    Video Selecteer Camcorder om een video te maken die u toevoegt, of Video's om een video toe te voegen die op de geheugenkaart staat.
    Audio Selecteer Spraakopname om een spraakopname te maken en toe te voegen, of Bestanden om een muziekbestand of spraakopname toe te voegen van uw geheugenkaart.
    App-aanbeveling Selecteer een toepassing die u vanaf Android Market hebt geïnstalleerd en waarover u anderen iets wilt vertellen. De URL waarvan de toepassing kan worden gedownload, wordt in de e-mail geplaatst.
    Locatie U kunt informatie over de locatie toevoegen. Stuur de huidige locatie (GPS moet zijn ingeschakeld) of een locatie die u op een kaart kiest.
    Document Voeg een PDF-bestand of Office-document toe zoals een tekstbestand of een spreadsheet.
    Contact (vCard) Iemands contactgegevens toevoegen
    Afspraak (vCalendar) Een gebeurtenis in de Agenda toevoegen
    Bestand Een bestand vanaf de geheugenkaart toevoegen.
  7. Tik op Verzenden om het bericht direct te verzenden of tik op Opslaan als concept als u het later wilt verzenden.
    Opmerking: Als geen Wi-Fi of gegevensverbinding beschikbaar is of de vliegtuigmodus is ingeschakeld als u uw e-mail stuurt, wordt de e-mail opgeslagen in de map Postvak UIT. Zodra een Wi-Fi of gegevensverbinding beschikbaar is, worden de opgeslagen berichten automatisch verzonden zodra de HTC Wildfire S synchroniseert.

Doorgaan met een conceptbericht

1. Druk in het postvak van de account op en tik op Mappen > Concepten.
  2. Tik op het bericht.
  3. Tik als u klaar bent met het samenstellen van het bericht op Verzenden.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s