Berichtopties instellen

Druk in het scherm Alle berichten op en tik op Instellingen.
Meldingen
  • Ontvang een melding in de statusbalk en stel de HTC Wildfire S in op trillen of een geluid afspelen als een bericht binnenkomt of als het verzenden van een bericht mislukt is, en selecteer een meldingsgeluid.
  • Staat toe dat je HTC Wildfire S pop-upberichten op het scherm weergeeft als berichten al dan niet met succes zijn verzonden, of schakel deze optie uit.
Tekstberichten (SMS)
  • Een rapport ontvangen over de bezorgingsstatus van je bericht.
  • Bekijk of wijzig het nummer van het servicecentrum. (Aanbevolen wordt om het nummer niet te wijzigen omdat dit problemen kan opleveren bij het ontvangen en verzenden van berichten.)
  • Bekijk of verwijder SMS-berichten die op je SIM-kaart zijn opgeslagen, of kopieer berichten van de SIM-kaart naar het apparaatgeheugen.
Multimediaberichten (MMS)
  • Een rapport ontvangen over de bezorgingsstatus van je bericht.
  • Een rapport ontvangen of elke ontvanger het bericht heeft gelezen of het zonder te lezen heeft verwijderd.
  • Download automatisch complete MMS-berichten inclusief de berichttekst en bijlagen in je service-gebied en tijdens roaming.
  • Stel de berichtprioriteit en de maximale bestandsgrootte van MMS-berichten in. Als de grootte van het MMS-bericht wordt overschreden, wordt het bericht niet verzonden.
Algemeen
  • Zoek in de geschiedenis van verzonden berichten, de gespreksgeschiedenis en de e-mailadressen van opgeslagen contacten en geef dit weer als je ontvangers aan een bericht toevoegt.
  • Stel het aantal tekstlijnen in dat je per bericht vooraf kunt bekijken op het scherm Alle berichten.
  • Kies het maximale aantal SMS- of MMS-berichten om in elke conversatie op te slaan (met uitzondering van vergrendelde berichten) en schakel automatisch verwijderen van onvergrendelde oudere berichten in als de ingestelde limieten bereikt zijn.
  • Stuur ontvangen SMS- en MMS-berichten naar een ander telefoonnummer of e-mailadres door. (Hiervoor worden mogelijk extra kosten berekend.)
  • Een handtekening aan je berichten toevoegen.