Foto's en video's op het web delen
APPS EN OPTIES

Foto's en video's op het web delen

Met de toepassing Galerij kunt u foto's en video's op uw sociale netwerken delen.
Opmerking: U kunt ook de toepassing Camera of Camcorder gebruiken om een foto of video direct na het maken te delen.

Foto's of video's op Facebook delen

Belangrijk: U moet zijn aangemeld bij uw account om foto's of video's te kunnen uploaden.
  1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's of video's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op en vervolgens op Facebook voor HTC Sense.
  4. Selecteer de foto's of video's die u wilt delen en klik op Volgende.
  5. Typ voor elke foto of video een ander bijschrift. U kunt ook vrienden in uw foto's labelen. Tik op Deze foto labelen en tik op het deel waar uw vriend staat. Selecteer in de lijst die verschijnt wie u wilt labelen.
  6. Schuif naar links om naar de volgende foto of video te gaan.
  7. Tik op Uploaden.
  8. Selecteer naar welk album u wilt uploaden en stel privacy-instellingen voor de foto's of video's in.
  9. Tik op Gereed.

Foto's of video's op Flickr delen

Belangrijk: U moet zijn aangemeld bij uw Flickr account om foto's of video's te kunnen uploaden.
  1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's of video's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op en tik op Flickr.
  4. Selecteer de foto's of video's die u wilt delen en klik op Volgende.
  5. Typ voor elke foto of video een andere titel en beschrijving. U kunt ook vrienden in uw foto's labelen. Tik op Deze foto labelen en tik op het deel waar uw vriend staat. Selecteer in de lijst die verschijnt wie u wilt labelen.
  6. Schuif naar links om naar de volgende foto of video te gaan.
  7. Tik op Uploaden.
  8. Selecteer naar welk album u wilt uploaden en stel privacy-instellingen voor de foto's of video's in.
  9. Tik op Gereed.

Foto's delen op Picasa

Belangrijk: U moet zijn aangemeld bij een Google account om foto's te kunnen uploaden naar de Picasa fotodienst.
  1. Tik in het beginscherm op > Galerij.
  2. Tik op het album dat de foto's bevat die u wilt delen.
  3. Tik op en tik op Picasa.
  4. Selecteer de foto's die u wilt delen en tik op Volgende.
  5. Typ een bijschrift voor de foto's die u uploadt.
  6. Selecteer het online album waarheen u de foto's wilt uploaden, of tik op om een nieuw album te maken.
  7. Tik op Uploaden.
U kunt de foto's online bekijken op http://picasaweb.google.com.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-gallery-share_photos_videos_on_web