Een account voor een sociaal netwerk toevoegen
Instellingen & Services

Een account voor een sociaal netwerk toevoegen

Hebt u het aanmelden bij uw sociale netwerkaccounts overgeslagen (zoals Facebook, Twitterof Flickr) toen u de HTC Wildfire S de eerste keer inschakelde? U kunt deze accounts nog steeds toevoegen.

1. Druk in het beginscherm op en tik op Instellingen > Accounts en synchronisatie.
  2. Tik op Account toevoegen en vervolgens op het type account dat u wilt toevoegen.
  3. Volg de aanwijzingen op het scherm om de gegevens voor de account op te geven.
Uw sociale netwerkaccount wordt toegevoegd aan de lijst in het scherm Accounts en synchronisatie. Afhankelijk van de instellingen van de account is het mogelijk dat de nieuwe account direct met uw HTC Wildfire S synchroniseert.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s
VERWANTE ARTIKELS
topic_tag-accounts_sync-add_social_network_account