De HTC Wildfire S met een computer verbinden

Als u uw HTC Wildfire S via de USB-kabel op een computer aansluit, verschijnt het venster Verbinden met pc waarin u wordt gevraagd het type USB-verbinding te kiezen:
Maak een keuze uit de volgende opties en tik op Gereed:
Alleen laden Kies deze optie als u alleen de batterij wilt laden terwijl het apparaat met de computer verbonden is.
HTC Sync Selecteer deze optie om contacten, agenda- en andere gegevens tussen uw computer en uw HTC Wildfire S te synchroniseren.
Diskdrive Deze modus is alleen beschikbaar als de HTC Wildfire S een geheugenkaart bevat. Selecteer deze modus als u snel bestanden wilt kopiëren tussen de geheugenkaart en uw computer.

Als de modus Diskdrive is ingeschakeld terwijl de HTC Wildfire S met de computer is verbonden, kunt u op uw HTC Wildfire S geen toepassingen gebruiken om de geheugenkaart te benaderen.

USB-tethering Als uw computer niet met internet is verbonden, kunt u deze modus selecteren om de mobiele gegevensverbinding van uw HTC Wildfire S met uw computer te delen.
Internet doorgifte Als u geen gegevensverbinding hebt of u hebt geen toegang tot een Wi-Fi netwerk, kunt u deze modus kiezen om de gedeelde internetverbinding van uw computer voor uw HTC Wildfire S te gebruiken.