Slaapstand
AAN DE SLAG

Slaapstand

De slaapstand spaart de batterij door de HTC Wildfire S in een lagere energiestand te plaatsen terwijl het scherm wordt uitgeschakeld. Het voorkomt ook dat knoppen per ongeluk worden ingedrukt als de HTC Wildfire S in uw tas zit. Berichten en gesprekken komen echter nog steeds door.

Naar de slaapmodus gaan

Druk kort op de AAN/UIT-knop om het beeldscherm tijdelijk uit te schakelen en naar de Slaapstand te gaan. Je HTC Wildfire S gaat ook automatisch naar de Slaapstand als er een tijd niets is gebeurd.

Uit de slaapstand ontwaken

Druk kort op de AAN/UIT-knop om je HTC Wildfire S handmatig te wekken. Je moet het scherm ontgrendelen.
Opmerking: Je HTC Wildfire S ontwaakt automatisch zodra iemand je belt.

Het scherm ontgrendelen

Druk op de balk op de schermblokkering en schuif met uw vinger omlaag om het scherm te vergrendelen of een binnenkomend gesprek te beantwoorden.
Opmerking: Als u een schermontgrendelpatroon, pincode of wachtwoord hebt ingesteld, wordt gevraagd het patroon op het scherm te tekenen of de pincode of het wachtwoord in te voeren voordat het wordt ontgrendeld.

*Voer hier commentaar in ...
htc-wildfire-s