Manieren om contacten op de HTC Wildfire S te plaatsen

Er zijn verschillende manieren om contacten toe te voegen op uw HTC Wildfire S. U kunt de HTC Wildfire S synchroniseren met contacten in uw Google Account, computer, Facebook enzovoort instellen.
HTC Sync Synchroniseer de contacten van uw oude telefoon naar uw computer en gebruik HTC Sync om HTC Wildfire S te synchroniseren met Microsoft Outlook, Outlook Express of Windows Contacten op uw computer.
Gmail Google contacten worden geïmporteerd in de HTC Wildfire S nadat u zich hebt aangemeld bij uw Google Account toevoegen. U kunt ook meer Google contacten maken op de HTC Wildfire S.
Facebook Meld u aan bij uw Facebook account via Facebook voor HTC Sense om de contactgegevens van uw Facebook vrienden te importeren.
Telefooncontacten U kunt kiezen om contacten rechtstreeks op de HTC Wildfire S te maken en op te slaan of om bestaande contacten van uw oude telefoon over te zetten.
SIM-kaart Kopieer alle contacten van de SIM-kaart naar de HTC Wildfire S.
Microsoft Exchange ActiveSync De HTC Wildfire S synchroniseert de contacten op uw werk van de Microsoft Exchange ActiveSync server op uw werkplek.
Gegevens overzetten Gebruik de toepassing Gegevens overzetten om niet alleen uw contacten maar ook de agenda en SMS-berichten van uw oude telefoon naar de HTC Wildfire S over te brengen.