De software van de HTC Sensation bijwerken

Je HTC Sensation kan controleren en je vervolgens waarschuwen als er een nieuwe update is. Daarna kun je de software-update met de Wi-Fi- of gegevensverbinding downloaden en installeren. Je kunt ook handmatig controleren of er een software-update beschikbaar is.

Afhankelijk van het type update kan deze alle persoonlijke gegevens en aangepaste instellingen wissen en ook door je geïnstalleerde programma's verwijderen. Controleer of je een back-up hebt gemaakt van de gegevens en bestanden die je wilt bewaren.

Opmerking: Je kunt het beste Wi-Fi gebruiken om software-updates te downloaden, om extra gegevenskosten te vermijden.

Een update installeren

Als je met het internet bent verbonden en er een nieuwe update beschikbaar is, verschijnt het dialoogvenster Systeemupdate die je door het proces begeleidt. Ga na of het updatepictogram in de statusbalk verschijnt als je het dialoogvenster niet ziet.
  1. Schuif het paneel Meldingen open en tik vervolgens op de updatemelding.
  2. Kies in het dialoogvenster Systeemupdate het type verbinding dat je gebruikt om de update te downloaden.
  3. Volg de instructies op het scherm om de download te starten.
  4. Als de download voltooid is, tik je op Nu installeren en tikt vervolgens op OK in het dialoogvenster Systeemsoftware-update installeren.

Wacht tot de update is voltooid. Vervolgens herstart de HTC Sensation automatisch.

Handmatig controleren op updates

1. Druk in het beginscherm op en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op Over de telefoon > Software updates > Nu controleren.