Bluetooth
Instellingen & Services

Bluetooth

Bluetooth in- of uitschakelen

1. Druk in het beginscherm op en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik op de Bluetooth-schakelaar Aan/uit om het in of uit te schakelen.
Opmerking: Schakel Bluetooth uit als u het niet gebruikt om de batterij te sparen of op plaatsen waar het gebruik van draadloze apparaten verboden is, zoals in vliegtuigen en ziekenhuizen.

De naam van het apparaat wijzigen

De apparaatnaam maakt de HTC Sensation bekend bij andere apparaten.

1. Druk in het beginscherm op en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Als Bluetooth is uitgeschakeld, tikt u op de Bluetooth Aan/uit-schakelaar om hem in te schakelen.
  3. Tik op Bluetooth. Het Bluetooth scherm verschijnt.
  4. Druk op en vervolgens op Naam van de telefoon wijzigen.
  5. Typ de naam van uw HTC Sensation in het dialoogvenster en tik op Naam wijzigen.

*Voer hier commentaar in ...
htc-sensation