De HTC Sensation als draadloze router gebruiken

Deel uw gegevensverbinding met andere apparaten door van uw HTC Sensation een draadloze router te maken.

Opmerking:
  • Controleer of de gegensverbinding is ingeschakeld.
  • U moet een goedgekeurd gegevensplan van uw mobiele aanbieder voor uw account gebruiken om deze dienst te gebruiken.
  1. Druk in het beginscherm op en tik vervolgens op Instellingen.
  2. Tik onder Draadloos en netwerkenop Meer.
  3. Tik op Tethering en draagbare hotspot.
  4. Tik op Instellingen voor draagbare Wi-Fi-hotspot.
  5. Typ de naam van een router of gebruik de naam van de standaardrouter.
  6. Kies het type beveiliging en stel het wachtwoord (sleutel) voor uw draadloze router in. Als u in Beveiliging Geen hebt geselecteerd, hoeft u geen wachtwoord in te voeren.
    Opmerking: Het wachtwoord is de sleutel die anderen op hun apparaat moeten typen zodat ze verbinding met uw HTC Sensation kunnen maken en deze als draadloze router gebruiken.
  7. Selecteer het keuzevakje Draagbare Wi-Fi hotspot om de draadloze router in te schakelen.

De HTC Sensation is klaar om als draadloze router gebruikt te worden als u in de statusbalk ziet.